Смачна страва!

Літо йде своїми широкими кроками, тож готувати хочеться так щоб і різноманітно, і смачно, і швидко!
Тож хочемо вам запропонувати рецепт... кабачкової піци!
Готується швидко! А смакує як на сніданок так і на вечерю.

Тож на тісто вам знадобиться:
1 великий, але не перезрілий кабачок
2 яйця
2-3 ст.л борошна
(це з розрахунку на 2-3х осіб)

Натріть кабачок на дрібній терці, відіжміть юшку.
Додайте яйця, борошно, сіль та перець за смаком.
Можна подрібненого кропу чи петрушки. Можна навіть трохи кисломолочного сиру
Гарно перемішайте та викладіть у змащену маслом форму та поставте у розігріту духовку 180 градусів десь на 15 хвилин.
Готовий корж змастіть сметаною чи майонезом і перейдемо до начинки

Зверху розкладіть ковбаску (саме нам більш смакує з фінською сирокопченою ТМ "Самобранка")
Далі - помідори кружечками, чи якщо є час - ще й підсмажені печериці.
Зверху натертий твердий сир - та ще на пару хвилин буквально у духовку.

*Від себе додамо, що якщо приготувати тісто звечора, то зранку можна заощадити і на часі ;-)


А радливим хазяйкам нагадаємо, що на усіх продуктах можна значно заощадити -  до 4 липня у "Копійка" діють смачні знижки!